pilns internets ar piedāvājumiem :) tik jāatrod lētākais. es parasti pērku Statoilā, pierasts jau. Nezinu, vai tur ir dārgi vai lēti, bet par Ford mondeo maksāju pēdējo reiz 32 ls uz 3 mēnešiem., Atbildēt
internetā var atrast lētu octu un kasko, pati ņēmu letakpasam.lv uz gadu. Atbildēt
WWW.POLISE24.LV iespejams sanak visletaka OCTA salidzinot ar OCTA kalkulatoru piedavajumiem.
pasutot interneta uzreiz dod 20% atlaidi plus vel ar atlaizu kodu nāk nost vēl 4 LVL no cenas.
uz 3 menesiem sanaca kopa gandriz 43% letak no pamatcenas
-
Atlaides kods NC5350
Atbildēt
Amber Broker, apdrošināšanas brokeru kompānija.
Atrašanāš vieta: t/c Dauga, darba laiks - 7 dienas nedēļā no plkst. 10:00 līdz 21:00.
Atbildēt
Pasūtiet OCTA tikai pie tiešajām apdrošināšanas kompānijam, caur inetu tiešām lētāk. Izvairieties no starpnieku kompānijām un dažādiem brokuru kantoriem, kas sadārdzina polises cenu Atbildēt
Atbildu žubīte: 32ls uz 3 menesem loti dargi Atbildēt
žubīte 26. jūl.
pilns internets ar piedāvājumiem :) tik jāatrod lētākais. es parasti pērku Statoilā, pierasts jau. Nezinu, vai tur ir dārgi vai lēti, bet par Ford mondeo maksāju pēdējo reiz 32 ls uz 3 mēnešiem.,
Nerādīt visu komentāru
pilns internets ar piedāvājumiem :) tik jāatrod lētākais. es parasti pērku Statoilā, pierasts jau. Nezinu, vai tur ir dārgi vai lēti, bet par Ford mondeo maksāju pēdējo reiz 32 ls ...
Rādīt visu komentāru
Atbildu žubīte: if latvija 3 menesi 9ls mazda 626 Atbildēt
žubīte 26. jūl.
pilns internets ar piedāvājumiem :) tik jāatrod lētākais. es parasti pērku Statoilā, pierasts jau. Nezinu, vai tur ir dārgi vai lēti, bet par Ford mondeo maksāju pēdējo reiz 32 ls uz 3 mēnešiem.,
Nerādīt visu komentāru
pilns internets ar piedāvājumiem :) tik jāatrod lētākais. es parasti pērku Statoilā, pierasts jau. Nezinu, vai tur ir dārgi vai lēti, bet par Ford mondeo maksāju pēdējo reiz 32 ls ...
Rādīt visu komentāru
riga uz mukusalas ielas par audi apdrosinasanu samaksaju 27.80 uz gadu Atbildēt
Ar octa kalkulatoriem jāuzmanās, jo daudz kur ir papildus brokeru uzcenojumi. Vissletak ir pērkot pa tiešo apdrošinātāja mājaslapā.
www.kurpirkt.lv/octa.php
Šeit cenas ņemtas pa tiešo no apdrošinātāju lapām bez uzcenojuma, sanāk pa 5-10% lētāk kā citos kalkulatoros
Atbildēt