ogre24.lv 

• Pirmdiena, 24.novembris (2008), 08:23
    Uzslavas, Sūdzības: ^ Uz sarakstu

Ceļu tīrīšana Ogres novadā:)))

Tēmas komentāri (2)

• 24. nov.
    • Pirmais putens un parādās problēma , kuru pazīst visi. Šorīt 7 no rīta meklkējot traktoru , lai izvilktu uz sniega , ceļa vid'[u uzsēdušos mašīnu sapratu , ka tā nav finansiāla problēma , bet neizdarības jautājums un nepareizas darba organizācijas jautājujs atsevišķās teritorijās.
      jā tieši tā. Kāpēc pārogres visas mazās ieliņas bija iztīrītas, bet turpat blakus Fabrikas ielas turpinājums pieputināts tik , ka tikai traktors labi ja kustējās uz priekšu.
      Problēma ir viena.. Maksāju nodokļus no savas algas, bet , ja visu ziemu man būs jākavē darbs (Darba devējs izdevis rīkojumu sakarā ar finansu krīzi -3 dienas kavētas esi atlaists), tad visticamāk vērsīšos tiesā un ES vinēšu. Nav ne Ciemupe tik liela, ne Ogres gals, ka divas tehnikas vienības nevarēja ceļu naktī izbraukt vienu reizi, jo tad vismaz tas būtu bijis izbraucams, pat tad, ja nu nāktos kādu atsevišķu kupenu parakt.
      Tā kā gatavojaties , o tiesa laikam tomēr ir iearbīgākais un efektīvākais veids, kā ierēdņiem likt saprast, ja tad , kad snieg tehnikai ir jāsāk darbs naktī. Un ka to var izdarīt pierāda Ogres galvenie ceļi un pilsēta.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Iveta
      24. nov.
    • tas būtu labs precedents, ja TU ES tiesā paņemt šo prāvu :) šo savādāk mēs varam čīkstēt kā gribam, bet nekāda jēga no tā nav... Atbildēt

• 0   0 / 0         |