ogre24.lv 

• Pirmdiena, 25.februāris (2008), 15:05
    Pilsētas lietas un vietas: ^ Uz sarakstu

Pasīvā Ogre

Tēmas komentāri (9)

• Gars
      25. feb.
    • Labdien Ogres iedzīvotāji!!

Pavadot šo nedēļas nogali Ogrē secināju, ka pilsētas sniegtās izklaides iespējas telpās ir minimālas ja neteikt vairāk. Priecātos, ja kāds uzskata savādāk un varētu painformēt, kas Ogrē darāms.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Juris
      26. feb.
    • pa stūriem visi dzer un mājās :) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Viņa
      1. mar.
    • Teicama atbilde Juri, mani tas tieši piesaistīja! :)) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Astrīda
      10. mar.
    • Jā, Juri, patiešām atbilde latviešu vīrieša cienīga. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 10. mar.
    • skaidrs viss ar mūsu pilsētu...
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Jomajo
      21. feb.
    • Sveicināti godājamie. Gribēju vienkarši padalīties domās par elvi veikala pārdevējām. Kasieres izcili depresīvi cilvēki kas bļauj ja es viņai palūdzu cigaretes iedot, apmēram ko es te uzbāžos ar savām cīgām!:) Apsargs, ja viņu var tā saukt staigā pakaļ un rūpīgi izpēta manus pirkumus it kā atskaiti kādam nodot. A nu pie desām visa laipnība, iesmērēs kaut sūdu maisiņā un teiks ka tas esot pēdējais un pats labākais. Vienu vārdu sakot elvi veikals riktīgi sūkā! Nekad tur produktus pirkt neiešu.
      Kāds varbūt teiks a viņām maz maksā! Sūdarallā ej un strādā kur Tev maksā!
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Jomajo
      21. feb.
    • Sveicināti godājamie. Gribēju vienkarši padalīties domās par elvi veikala pārdevējām. Kasieres izcili depresīvi cilvēki kas bļauj ja es viņai palūdzu cigaretes iedot, apmēram ko es te uzbāžos ar savām cīgām!:) Apsargs, ja viņu var tā saukt staigā pakaļ un rūpīgi izpēta manus pirkumus it kā atskaiti kādam nodot. A nu pie desām visa laipnība, iesmērēs kaut sūdu maisiņā un teiks ka tas esot pēdējais un pats labākais. Vienu vārdu sakot elvi veikals riktīgi sūkā! Nekad tur produktus pirkt neiešu.
      Kāds varbūt teiks a viņām maz maksā! Sūdarallā ej un strādā kur Tev maksā!
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ma
      25. feb.
    • Atbildu Jomajo: nomierinies. pats jau ar esi izcils burkšķētājs. Atbildēt

Jomajo 21. feb.
      Sveicināti godājamie. Gribēju vienkarši padalīties domās par elvi veikala pārdevējām. Kasieres izcili depresīvi cilvēki kas bļauj ja es viņai palūdzu cigaretes iedot, apmēram ko es...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• logins
      19. okt.
    • Jomajo,kas vainas Elviitim?Tev laikam sex sen nav bijis??? Atbildēt

• 0   0 / 0         |